Digital drivkraft

med Per Axbom

Leende panda som sitter vid ett skrivbord och arbetar med en bärbar dator.

Anlita mig 1, 2 eller 3 dagar i månaden på årsbasis. Jag kan bidra med rådgivning vid strategiska vägval, coachning av design- och utvecklingsteam, workshop-facilitering, användningsstudier, kommunikationsstrategi, utbildning i smarta verktyg, inspiration med mera. Tillsammans kommer vi löpande överens om hur jag hjälper er bäst från månad till månad.

Vilka är fördelarna?

Panda med en varm kaffekopp.
  • Ett kostnadseffektivt sätt att få tillgång till hela bredden av min expertis utifrån era behov.

  • En långsiktig, hållbar relation som samtidigt är flexibel med vilka aktiviteter som utförs. Jag lämnar er inte "i sticket" efter ett par månader.

  • Ni har aldrig långt till ett bollplank med lång erfarenhet av digitala projekt.

  • Ni får inte bara någon som "gör" utan någon som samtidigt visar och utbildar.

Vad kostar det?

En dag per månad

12.000 SEK/mån

Två dagar per månad

22.000 SEK/mån

Tre dagar per månad

29.000 SEK/mån

Hur funkar det?

Panda med hörlurar som jobbar framför en bärbar dator.

Vi har en kontinuerlig dialog där jag lyssnar in era behov, föreslår åtgärder och genomför aktiviteter som jag ansvarar för och driver. När ni behöver någon som hanterar en workshop eller annan kommunikativ insats så har ni redan mig tillgänglig.Jag arbetar i första hand på distans vilket innebär att jag kan vara till hjälp var ni än befinner er. Men kan självklart vara på plats när det behövs och funkar.Bästa sättet att förstå alla sätt som jag kan stötta på är att boka in ett möte för att prata om olika möjligheter. Upplägget skräddarsys alltid utifrån era önskemål och förutsättningar. Det ska kännas rätt för alla innan vi skriver avtal.

Per Axbom

Närbild av Per Axbom med himmel och vatten i bakgrunden.

Per Axbom är produktstrateg och digital rådgivare med lång erfarenhet inom kommunikation och design av online-tjänster. Han har bloggat sedan 1997, poddat sedan 2007 och drivit företag sedan 2010. Per är också författare till handboken Digital omtanke som publicerades 2019."Tjänsten Digital drivkraft bygger på min förmåga att röra mig tryggt och effektivt mellan strategi, tekniska detaljer och olika verksamhetsområden. Det gynnar mitt välbefinnande och min kreativitet. Och mina kunder.Hitta mer info om Per via
profiltjänsterbloggpodcastnyhetsbrevkontakt